tirsdag 27. oktober 2009

Førpremierer!

På FN-dagen 24. oktober, altså lørdag, så var den flere hundre heldige som fikk se «Bestevenner» før alle andre!

Først ut var en visning for barnefilmklubben «Lillebil» på Norsk Filminstitutt. Her ble regissør Christian og de tre jentene som spiller Julie, Mette og Naisha i filmen tatt opp på scenen for å svare på spørsmål fra publikum i salen etter visning. Publikum var opptatt av hvordan det var å spille i en film, og hvordan de tre jentene fikk rollene. Og hvordan var det egentlig å ha andre til å spille foreldrene sine? Til det svarte Regine som spiller Mette; "Det var ikke så rart, det var akkurat som å møte de andre skuespillerne i filmen." Alle tre jentene var enige om at det vanskeligste å spille inn var scenen der de krangler skikkelig!

Neste stopp for regissør Christian og produsent Trine var å introdusere filmen for medlemmer av A-kortet til Aftenposten som fikk en egen lukket visning.

Siste stopp for dagen ble Uranienborg skole hvor barn og voksne tappert hadde benket seg foran lerretet utendørs i skolegården. Pakket inn i boblejakker, ulltepper, med paraply og popcorn satt de klare og hørte på regissør Christian fortelle om hvor ideen til filmen kommer fra.
Imponerende med utendørsvisning i oktoberregnet!

1 kommentar:

  1. Det ryktes at Arve Tellefsen var der med sitt barn også:) Gøy med kjendiser!!

    SvarSlett

Skriv gjerne en kommentar til oss! :)